De Primavera

Daar is de lente, daar is de zon…

Zoals verwacht klopten reeds rond 7u30 de eerste wielertoeristen aan bij ons Rita. 8u30 was ook al goed geweest, maar kom, begrijpelijk want ze wisten allemaal dat Rita en haar Staff (of is het Luc) eens te meer een overheerlijk ontbijt hadden klaargezet voor niet minder dan 59 gasten! Onder hen ook enkele rennersvrouwen en ereleden. Iedereen welgemutst want buiten straalde een uitbundige lentezon.

De reporter van Het Laatste Nieuws noteerde ijverig wat we dit jaar zoal van plan zijn en na een persfoto stond niets ons nog in de weg om het 36ste seizoen van WTC Stillekens Aan op gang te schieten. Onder de kundige leiding van Luc VP en Bart togen niet minder dan 44 leden de baan op voor onze PRIMAVERA.

Na precies 400 m mocht Carlos al de eerste lekke band noteren: Stefaan Imant had zijn fiets iets te lang onaangeroerd in zijn garage laten staan waardoor zijn band gewoon had staan versterven… zolang het zijn benen maar niet zijn…

Het is een jaarlijks weerkerende vaststelling dat de Primavera veruit het meeste deelnemers trekt van gans het jaar. Sommige kwatongen beweren dat dit wel eens iets te maken zou kunnen hebben met het gratis ontbijt !!! Maar meer ervaren leden weten dat iedereen na die lange koude winter zo content is dat ze eindelijk terug buiten kunnen fietsen… Trouwens wie zegt niet dat we straks opnieuw met 40 aan de start staan. Vergeet niet dat we zaterdag met niet minder dan 30 leden waren om een rit van 90 km te fietsen (naar ’t Konijntje op de Kwaremont) terwijl deze rit niet eens meetelde voor ’t klassement!

We tellen al af naar zaterdag…

 

Filmpke

  • zo 22 maart 2009Datum
  • 45 kmAfstand
  • 43Deelnemers
  • Luc VPBaankapitein

Kaart Download gpx

Hoogte- en snelheidsprofiel