Dorp van de Ronde

Op 2 na (Dirk V en Geert H) wist iedereen dat er vandaag uitzonderlijk gestart werd om 13u. Voor de start gaf baankapitein Dirk VG nog een korte uitleg ivm het parcours en stelde de B's gerust dat de snelheid niet uit de hand zou lopen. Samen met Luc VP trok Dirk het peloton (van 30 man) op gang richting Zwevegem. Naar aanleiding van de Ronde v Vlaanderen was dit jaar Zwevegem 'Dorp vd Ronde' omdat het geboortedorp is van oud-winnaar Marcel Kint. 

Ondanks het grijze, kille (6°C) weer reden we toch rond met 30 man. Dit was zeker geen sinecure, want om rustige wegen te vinden rond Kortrijk heeft Dirk toch wel enkele verkenningen moeten doen. Tijdens de stop in Zwevegem mochten we Rik VDB feliciteren voor het overschrijden van zijn 40.000ste kilometer bij Stillekens Aan. Proficiat Rik, en nu op naar 50.000 )

Dank zij hun perfecte snelheidscontrole zetten Dirk en Luc ons na 90 km perfect af aan De Lork. Bedankt mannen.

Tijdens de après-velo konden we onze voorzitter Bart rechtstreeks volgen die vandaag samen met Bruno en Zwarte Luc de ECHTE ronde (voor wielertoeristen) reden : 256 km !!  Straffe gasten.

  • za 4 april 2015Datum
  • 90 kmAfstand
  • 31Deelnemers
  • Dirk Van GoethemBaankapitein