Rondom Brugge

Beste wieler vrienden,

 

Het winter seizoen nadert met rassenschreden en zaterdag jongstleden was het in de voormiddag goed aan het regenen, wat bleek als resultaat , dat er aan de start van mijn beste vriend Patrick Mermans slechts zeven coureurs stonden met ballen aan hun lijf. Er werd dus al letterlijk over Flandriens en jeanetten gecommuniceerd.

Niettegenstaande we bij regenweer van start gingen , zaten we na goed wat 15km reeds te fietsen onder een stralend zonnetje en was iedereen in de groep van zeven super content.

Het werd dus een prachtig ritje en Patrick liet ons zelfs tweemaal gedurende een vijftal kilometer rond draaien aan een goeie 35 km/u. Met mijn enige koers ervaring, had in in de groep het wiel gekozen van mijn poulain Luc Dethier, indien hij een snor had gehad , zou ik me in het wiel van derny rijder Joop Zijlaard gewaand hebben. Luc blijft me verrassen , wat zal dit geven na zijn tweede winterseizoen.

Geen paniek , maar bij deze nodig ik iedereen al van harte uit aan de start van het komende winterseizoen, hoe meer zielen , hoe meer vreugd

 

Luca Negro

  • za 11 oktober 2014Datum
  • 102 kmAfstand
  • 10Deelnemers
  • Patrick MermansBaankapitein