TdF Rit 08

Frustrerend Internet


Beste vrienden,

Ondanks de beschikbaarheid van zeer interessant beeldmateriaal slagen we er niet in voldoende megabytes op het net te gooien.

Jullie denken misschien dat dit te maken heeft met extrasportieve aktiviteiten. Niets is minder waar. De meeste hotelbars sluiten hier bijzonder vroeg (uitgezonderd natuurlijk bij onze vrienden Ward en Gerda in Les Huguets in Villeneuve sur Lot). Daarenboven komen we meestal laat toe: vrijdagavond in Ambialet was het bijna halfnegen, na een rit van weeral meer dan 200 km en meer dan 2500 hoogtemeters. Dat maakt van onze tocht een haast spartaanse bezigheid. Voeg daarbij de povere kwaliteit van de internetverbindingen (een foto doorsturen duurt minuten) en je begrijpt dat we jullie op jullie honger moeten laten zitten.

Maar uiteindelijk zijn dat maar randfenomen, en verder is er niets dan goed nieuws te melden. Na de zondvloed in de buurt van de Loire is het weer stelselmatig verbeterd, in zoverre dat we nu genieten van een stralende zon en temperaturen in de buurt van 30° Maar het beste wat ons is overkomen is natuurlijk het weerzien met de "mietjes" die ons voor een of twee weken komen vervoegen. Zij werden zaterdag meteen getrakteerd op een rit langs de Tarn met een schitterende finale door de Gorges. 

Iedereen kontent!

Filmpke

  • za 5 september 2009Datum
  • 174 kmAfstand
  • 35Deelnemers
  • HugoBaankapitein

Kaart Download gpx

Hoogte- en snelheidsprofiel