TdF Rit 17

Over de bergen

Het is dindsdagmorgen in Rochejean.

Van de tropische hitte aan de middellandse zee zijn we de barre koude van de Jura binnengeduikeld. Onderweg hebben we zes alpencols van eerste categorie zonder kleerscheuren overleefd, op wat schaafwonden en een gekneusd schaap na.

De meer sportief georienteerden hebben op Alpe d'Huez de pikorde nog eens duidelijk kunnen vastleggen. We stelden vast dat de oudjes, hoe sterk ze ook zijn, moeten plooien voor de jeugd. Proficiat Hannes! Niet enkel jouw tijd was verbluffend (50 min), ook in de breedte zette onze club een zeer sterke prestatie neer.

Na dit sportief hoogtepunt en bijpassende festiviteiten namen we afscheid van de "mietjes", terwijl ondertussen Alain, Luc en Filip ons kwamen versterken. Met het overblijvende knusse pelotonnetje zijn we nu begonnen aan de feestweek, waarbij ook de meer culinair georienteerden hopelijk ruimschoots aan hun trekken zullen komen. Benieuwd wat dat zal opleveren voor ons gewicht.

NB: Wellicht zullen we de volgende dagen wat meer tijd hebben (gisteren was het door de barre tegenwind uit het noordoosten alweer halfacht voor we binnen waren) en mogen jullie wat meer updates verwachten.

Filmpke

  • ma 14 september 2009Datum
  • 147 kmAfstand
  • 20Deelnemers
  • PatrickBaankapitein

Kaart Download gpx

Hoogte- en snelheidsprofiel