Zeeland Delta Tour Rit 1

De verwachtingen waren bijzonder hoog gespannen .... en ze kregen gelijk. Zwarte Luc en Bruno gooiden meteen hun kaarten op tafel bij de eerste stop in Sas van Gent. Meerdere handelszaken vieren hier hun 40ste verjaardag... en wij... wij vierden mee... De video zal meer duidelijkheid brengen...

Ook hun middagstop in Philipine was goed raak. Auberge des Moules mag zich nu al verheugen op een invasie van vrouwen en dochters tijdens het nakend mosselseizoen.

Toen we onderweg naar Breskens de grens passeerden kon Bruno niet aan de verleiding weerstaan om zich te vergrijpen aan een grenspaal... En wat bleek, de vurige jongen was voorbij de 25.000 km (bijzonder moment tijdens uw loopbaan bij Stillekens Aan) gepasseerd en verwardde deze grenspaal voor een 'mijlpaal'... Maar voor de rest van de driedaagse viel het nog mee (althans wat Bruno betreft).

De cruise vanuit Breskens richting eiland Walcheren herinnerde sommigen aan de Harold of Free Enterprise (!) maar ze geraakten allen veilig en droog (geen accomodatie aan boord) aan wal. Behalve Rik die er toch nog in slaagde een koprol te maken en zijn kilometerteller te verliezen. De Zeeland Tour lag weids voor ons open. Bruno en Luc fietsten als generaals voor hun troepen uit, en loodsten ons langs prachtige wegen richting Middelburg (km 130).

  • vr 20 juni 2014Datum
  • 130 kmAfstand
  • 22Deelnemers
  • Bruno en Zwarte LucBaankapitein